Over ons

Stichting A Different Note
Stichting A Different Note is opgericht in 2018 en heeft als doelstelling om geld in te zamelen voor goede doelen die te maken hebben met muziek en cultuur. Daarom organiseren we evenementen waar muziek en kunst een belangrijke rol in spelen.
Het bestuur van de stichting bestaat uit: Paul Grosfeld, voorzitter; Bert de Haas, penningmeester; Jaap Knoppert, secretaris. Vanuit onze passie voor muziek ontstond het idee om evenementen met muziek en kunst te organiseren voor een goed doel. Als bestuur werken we geheel belangeloos en zonder vergoeding. Bij een evenement werken we met vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Zo zorgen we voor een maximale opbrengst voor het goede doel.

Festival 2018
Op 6 oktober 2018 genoten bijna 500 bezoekers van ons eerste festival. 19 acts verdeeld over 5 podia zorgden voor een onvergetelijke dag op een bijzondere locatie: Ouwehands Dierenpark. Uiteindelijk konden we een cheque van € 10.000,= overhandigen aan de stichting Muziekids die activiteiten organiseert in hun muziekstudio’s voor kinderen die verblijven in kinderziekenhuizen.

Donaties
Draag je het goede doel een warm hart toe kun je natuurlijk ook altijd (extra) doneren.
NL 23 INGB 0008 3935 01
T.n.v. Stg. A Different Note
Onder vermelding van “Vrolijkheid/Musicaz”

Sponsoren
Stichting A Different Note organiseert evenementen voor een goed doel. Daarom houden we alle kosten zo laag mogelijk zodat we een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor dat goede doel. We zijn al onze sponsoren dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage. Onze tweede festival in september as. wordt mede mogelijk gemaakt door: