Programma definitief!

De laatste aanpassingen aan het programma zijn afgerond. Het actuele en definitieve programma van het festival vind je hier.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Korting voor studenten en groepen!

Ben je student? Dan kan je profiteren van het speciale studententarief! Neem je studentenkaart mee naar het festival en jij geniet met extra voordeel van al die mooie optredens. Ben je met z’n tweeën of meer? Met een groepsticket pak je ook extra korting. Dus koop nu je tickets en dan zien we je zaterdag 23 september!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Line up: volop nieuwe bands!

We hadden al mooie bands en optredens staan en daar zijn er nu nog veel meer bijgekomen! Weer met muziek uit alle windstreken en stromingen. Salsa, soul, jazz, folk, meerstemmige muziek, Balkan, een trip naar de jaren 60: je ziet en hoort het allemaal! Kijk hier zelf maar. En er zit nog meer aan te komen!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Dank aan alle sponsors!

We willen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor ons goede doel. Net als vrijwilligers kunnen we daarom ook niet zonder sponsors. We zijn dus heel dankbaar voor alle organisaties die ons doel een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Van eten & drinken, vervoer, huisstijl en communicatie tot financiële ondersteuning. Alle sponsors van harte bedankt! En natuurlijk zien we jullie graag op zaterdag 23 september as. Wil jij ons festival en goede doel ondersteunen? Als vrijwilliger, geluidstechnicus of sponsor? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Voor en mét vluchtelingen

De opbrengst van ons festival gaat in zijn geheel naar Musicaz en De Vrolijkheid, AZC Utrecht. Twee organisaties die zich keihard inzetten om vluchtelingen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid te geven muziek en kunst te maken tijdens en na hun verblijf in een van de AZC’s in Utrecht. Muziek en kunst horen een plek te hebben in ieders leven, omdat het vrolijkheid brengt en steunt, juist in tijden van onzekerheid. Wil je meer weten over hun werk? Dat lees je hier.

Ook tijdens ons festival geven we vluchtelingen en nieuwkomers natuurlijk een podium; letterlijk! Kijk maar bij de line up voor alle diversiteit aan muziek en artiesten die tijdens ons festival gaan optreden. We doen het die dag dus voor en mét vluchtelingen! En met jou natuurlijk. Tot ziens op zaterdag 23 september as.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Nacht van de Vluchteling

Vanochtend haalden wij de deelnemers aan de Nacht van de Vluchteling binnen in Utrecht. Wat een bikkels! Natuurlijk hebben we ze van harte uitgenodigd voor ons festival. Want daarmee steunen we immers ook vluchtelingen. We hopen veel van de deelnemers daar weer te zien! En jou natuurlijk ook! Die dag hoef je alleen maar van ’t podium naar de bar te lopen… 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

4 podia boordevol muziek & cultuur

We zijn volop bezig met het programma, de line-up en indeling over de verschillende podia. Eén ding is zeker: er komen 4 podia verdeeld over het terrein van de Nijverheid & NAR. En die podia komen boordevol muziek en cultuur uit alle windstreken. Van rock tot oriëntaal, van band tot koor! Hou de Line up in de gaten want de komende tijd zullen we nog veel meer bands en acts gaan toevoegen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Vrijwilligers gezocht!

Een festival voor een goed doel kan niet zonder vrijwilligers! Kom jij ons helpen op zaterdag 23 september? Kun je ook nog genieten van mooie optredens en dan maken we er samen een fantastische dag van. Ga naar Meehelpen?! voor meer informatie en meld je aan. Bedankt alvast! 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Different Note Festival 2023 gaat door!

De overeenkomsten met De Nijverheid & NAR zijn rond en de afspraken met De Vrolijkheid AZC Utrecht en Musicaz zijn gemaakt. Iedereen is razend enthousiast! De tweede editie van ons Different Note Festival is dus zeker. Op zaterdag 23 september as kun je genieten van een dag vol muziek en cultuur op een super sfeervolle locatie. Zet die dag dus in je agenda, koop je ticket en hou deze website in de gaten. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.  15 mei ’23

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Different Note Festival 2023 gaat door!