Violen voor Musicaz

Vioolbouwer Marietta Schwartz (links op de foto) vond ons goede doel zo mooi dat zij zelf 2 violen heeft geschonken aan Musicaz. Loes van Hapert, een van de begeleiders van Musicaz, nam de violen in ontvangst. Ze zijn er blij mee! En wij ook! Hartelijk bedankt Marietta!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Overhandiging cheques De Vrolijkheid & Musicaz

Glunderende gezichten bij de overhandiging van de cheques aan De Vrolijkheid AZC Utrecht en Musicaz. Zij ontvingen ieder € 3.500,=, de opbrengst van ons festival 23 september jl.
Reken maar dat zij daar mooie muzikale dingen mee gaan doen samen met vluchtelingen!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Het was fantastisch!

Zaterdag 23 september ’23 was ons Different Note festival. En het was fantastisch! Dat vonden niet alleen wij maar we hebben ook heel veel super positieve reacties gehad van alle bezoekers, bands, artiesten en vrijwilligers. Binnenkort plaatsen we nog een leuke after movie en foto’s. En we gaan natuurlijk nog het bedrag bekendmaken dat we hebben opgehaald voor het goede doel van dit festival! Blijf ons volgen; bedankt voor je support en graag tot een volgende keer. Want die komt er vast wel…

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Programma definitief!

De laatste aanpassingen aan het programma zijn afgerond. Het actuele en definitieve programma van het festival vind je hier.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Korting voor studenten en groepen!

Ben je student? Dan kan je profiteren van het speciale studententarief! Neem je studentenkaart mee naar het festival en jij geniet met extra voordeel van al die mooie optredens. Ben je met z’n tweeën of meer? Met een groepsticket pak je ook extra korting. Dus koop nu je tickets en dan zien we je zaterdag 23 september!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Line up: volop nieuwe bands!

We hadden al mooie bands en optredens staan en daar zijn er nu nog veel meer bijgekomen! Weer met muziek uit alle windstreken en stromingen. Salsa, soul, jazz, folk, meerstemmige muziek, Balkan, een trip naar de jaren 60: je ziet en hoort het allemaal! Kijk hier zelf maar. En er zit nog meer aan te komen!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Dank aan alle sponsors!

We willen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor ons goede doel. Net als vrijwilligers kunnen we daarom ook niet zonder sponsors. We zijn dus heel dankbaar voor alle organisaties die ons doel een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Van eten & drinken, vervoer, huisstijl en communicatie tot financiële ondersteuning. Alle sponsors van harte bedankt! En natuurlijk zien we jullie graag op zaterdag 23 september as. Wil jij ons festival en goede doel ondersteunen? Als vrijwilliger, geluidstechnicus of sponsor? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Voor en mét vluchtelingen

De opbrengst van ons festival gaat in zijn geheel naar Musicaz en De Vrolijkheid, AZC Utrecht. Twee organisaties die zich keihard inzetten om vluchtelingen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid te geven muziek en kunst te maken tijdens en na hun verblijf in een van de AZC’s in Utrecht. Muziek en kunst horen een plek te hebben in ieders leven, omdat het vrolijkheid brengt en steunt, juist in tijden van onzekerheid. Wil je meer weten over hun werk? Dat lees je hier.

Ook tijdens ons festival geven we vluchtelingen en nieuwkomers natuurlijk een podium; letterlijk! Kijk maar bij de line up voor alle diversiteit aan muziek en artiesten die tijdens ons festival gaan optreden. We doen het die dag dus voor en mét vluchtelingen! En met jou natuurlijk. Tot ziens op zaterdag 23 september as.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Nacht van de Vluchteling

Vanochtend haalden wij de deelnemers aan de Nacht van de Vluchteling binnen in Utrecht. Wat een bikkels! Natuurlijk hebben we ze van harte uitgenodigd voor ons festival. Want daarmee steunen we immers ook vluchtelingen. We hopen veel van de deelnemers daar weer te zien! En jou natuurlijk ook! Die dag hoef je alleen maar van ’t podium naar de bar te lopen… 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

4 podia boordevol muziek & cultuur

We zijn volop bezig met het programma, de line-up en indeling over de verschillende podia. Eén ding is zeker: er komen 4 podia verdeeld over het terrein van de Nijverheid & NAR. En die podia komen boordevol muziek en cultuur uit alle windstreken. Van rock tot oriëntaal, van band tot koor! Hou de Line up in de gaten want de komende tijd zullen we nog veel meer bands en acts gaan toevoegen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen