Goede doel

Kunst en muziek in het AZC!

Festival A Different Note richt zich specifiek op het steunen van de muzikale activiteiten van Musicaz en De Vrolijkheid, AZC Utrecht. Deze twee organisaties zetten zich in om vluchtelingen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid te geven muziek en kunst te maken tijdens en na hun verblijf in een van de AZC’s in Utrecht. Muziek en kunst horen een plek te hebben in ieders leven, omdat het vrolijkheid brengt en steunt, juist in tijden van onzekerheid.                                                                        

Voor de activiteiten van Musicaz en De Vrolijkheid wordt o.a. gebruik gemaakt van ruimtes bij de AZC locaties in Utrecht. Om ook huidige en toekomstige vluchtelingen in de gelegenheid te stellen muziek en kunst te maken is er behoefte aan betere apparatuur, een upgrade van de podia in de ruimtes en aanschaf van muziekinstrumenten en materialen voor muziek/kunstprojecten. Deze instrumenten kunnen dan ook aan de kinderen en volwassenen worden uitgeleend zodat zij gedurende hun verblijf in het AZC ook onderling muziek kunnen maken. Wij willen Musicaz en De Vrolijkheid graag ondersteunen bij het verwezenlijken van deze wensen!

De opbrengst van deze editie van het A Different Note festival gaat in zijn geheel naar dit goede doel. Alle acts, vrijwilligers en het bestuur werken daarom volledig belangeloos mee om er een succes van te maken!