Voor en mét vluchtelingen

De opbrengst van ons festival gaat in zijn geheel naar Musicaz en De Vrolijkheid, AZC Utrecht. Twee organisaties die zich keihard inzetten om vluchtelingen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid te geven muziek en kunst te maken tijdens en na hun verblijf in een van de AZC’s in Utrecht. Muziek en kunst horen een plek te hebben in ieders leven, omdat het vrolijkheid brengt en steunt, juist in tijden van onzekerheid. Wil je meer weten over hun werk? Dat lees je hier.

Ook tijdens ons festival geven we vluchtelingen en nieuwkomers natuurlijk een podium; letterlijk! Kijk maar bij de line up voor alle diversiteit aan muziek en artiesten die tijdens ons festival gaan optreden. We doen het die dag dus voor en mét vluchtelingen! En met jou natuurlijk. Tot ziens op zaterdag 23 september as.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.